Zomerbar Rock Werchter kondigt nieuwe concerten aan | Festivals | Showbizz - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年7月3日金曜日

Zomerbar Rock Werchter kondigt nieuwe concerten aan | Festivals | Showbizz - Het Laatste Nieuws

Zomerbar Rock Werchter
Kim Aerts Zomerbar Rock Werchter
Goed nieuws voor wie graag een concertje gaat meepikken in de Rock Werchter zomerbar. De organisatie kondigde vandaag enkele nieuwe shows aan. 

Selah Sue heeft gisteren de ‘Rock Werchter for Live 2020' zomerbar geopend met twee sets. Gisteren ging er een nieuwe reeks zomerbarconcerten in verkoop. Meteen uitverkocht: 3 shows van Niels Destadsbader, 3 van Arno, en shows van Black Box Revelation, Portland, Equal Idiots, Mama’s Jasje, Compact Disk Dummies en Het Zesde Metaal. 

Vandaag worden er nog een aantal nieuwe concerten toegevoegd aan de reeks. Stan Van Samang speelt een thuismatch op maandag 20 juli. Brihang komt op zaterdag 25 juli in de namiddag naar de zomerbar. Zou het toeval zijn dat streekgenoten Het Zesde Metaal het avondconcert voor hun rekening nemen die dag? De Mens is er op donderdag 23 juli. Compact Disk Dummies spelen een extra show op zaterdag 18 juli. 

De ticketverkoop van deze nieuwe reeks zomerbarconcerten start op maandag 6 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiamh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei9tdXppZWsvZmVzdGl2YWxzL3pvbWVyYmFyLXJvY2std2VyY2h0ZXIta29uZGlndC1uaWV1d2UtY29uY2VydGVuLWFhbn5hYzM4Y2NiZC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿