BEKIJK – Britse prinses Kate samen met haar gezin op balkon van Buckingham Palace, voor het eerst sinds kankerdiagnose - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月15日土曜日

BEKIJK – Britse prinses Kate samen met haar gezin op balkon van Buckingham Palace, voor het eerst sinds kankerdiagnose - VRT.be

De Britse prinses Kate is voor het eerst sinds haar kankerdiagnose opnieuw in het openbaar verschenen. Nadat ze eerst samen met haar kinderen met de koets was gespot, verscheen ze samen met de rest van de familie op het balkon van Buckingham Palace. De prinses woont de militaire parade 'Trooping the Colour' bij voor de verjaardag van haar schoonvader koning Charles III.

Rond 14 uur Belgische tijd is de Britse koninklijke familie mét prinses Kate en haar kinderen verschenen op het balkon van Buckingham Palace. De prinses is gekleed in het wit en heeft een grote hoed op.

Ze was eerder vandaag al te zien in een koets samen met haar kinderen. Eind maart kondigde de prinses in een videoboodschap aan dat er kanker is vastgesteld bij haar. De laatste keer dat ze in het openbaar verscheen, was met Kerstmis.

In beeld: een breed glimlachende prinses Kate zwaait naar het volk vanuit de koets. Ze is in de aanwezigheid van haar kinderen.

Met de militaire parade Trooping the Colour wordt de verjaardag van koning Charles III gevierd.

"Goede vooruitgang" bij behandeling

Kate (geboren als Catherine Middleton) maakt goede vorderingen met de behandeling tegen de kanker, meldde de 42-jarige prinses van Wales gisteren in een persoonlijke brief.

Hoewel ze vooruitgang boekt, zijn er "zoals bij iedereen die chemotherapie ondergaat, goede en slechte dagen. Op die slechte dagen voel je je zwak, moe en moet je je lichaam rust gunnen. Maar op de goede dagen, wanneer je je sterker voelt, wil je er het beste van maken".

De prinses zegt ook dat ze de afgelopen tijd is overweldigd door alle vriendelijke berichten. "Het heeft echt een wereld van verschil gemaakt voor William", schrijft ze in haar brief.

De behandeling loopt nog en zal nog een paar maanden duren, vertelt Kate nog. "Ik leer geduldig te zijn, vooral als het om onzekerheid gaat. Ik neem elke dag zoals hij komt, luister naar mijn lichaam en sta mezelf toe de broodnodige tijd te nemen om te genezen."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiRWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xNS9rYXRlLW9wZW5iYWFyLXZvb3ItaGV0LWVlcnN0L9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿