Britse prinses Kate kondigt eerste publieke optreden aan na "goede vooruitgang" bij kankerbehandeling - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月15日土曜日

Britse prinses Kate kondigt eerste publieke optreden aan na "goede vooruitgang" bij kankerbehandeling - VRT.be

De Britse prinses Kate heeft haar eerste publieke optreden aangekondigd sinds haar kankerdiagnose. De 42-jarige vrouw van prins William meldt dat ze "goede vooruitgang" boekt met haar kankerbehandeling, maar ze is nog niet genezen. Ze verwacht dat de behandeling nog enkele maanden zal duren.

De Britse prinses Kate heeft haar eerste publieke optreden sinds haar kankerdiagnose aangekondigd. Eind maart maakte ze bekend dat ze chemotherapie ondergaat voor een kankerbehandeling. Details over haar ziekte zijn niet bekend.

Morgen zal de 42-jarige vrouw van prins William de Trooping the Colour-ceremonie bijwonen.

"Ik boek goede vooruitgang, maar zoals iedereen die een chemotherapiebehandeling ondergaat weet, zijn er goede en slechte dagen. Op die slechte dagen voel je je zwak, moe en moet je je lichaam rust gunnen. Maar op de goede dagen, wanneer je je sterker voelt, wil je er het beste van maken. Ik verwacht dat de behandeling nog een paar maanden zal duren", meldt prinses Kate.

Prinses Kate voegt eraan toe dat ze ernaar uitkijkt om komende zomer een paar publieke optredens te maken, maar voor een volledige terugkeer is het nog te vroeg. "Ik ben nog niet genezen", besluit Kate met de Britse uitdrukking "I am not out of the woods yet".

'Trooping the Colour' is een jaarlijkse militaire parade op de zaterdag voor of na 10 juni ter ere van de verjaardag van de koning of koningin van het Verenigd Koninkrijk. Koning Charles is geboren op 14 november 1948. De traditie is al meer dan 260 jaar oud en slaat vooral op de voorstelling en het paraderen (trooping) met de vaandels (colour) van de deelnemende regimenten.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiN2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xNC9rYXRlLW1pZGRsZXRvbi_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿