Hanne Troonbeeckx reageert op haatberichten: “Ga weg. Volg mij niet meer. Laat mij alstublieft met rust” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年6月1日土曜日

Hanne Troonbeeckx reageert op haatberichten: “Ga weg. Volg mij niet meer. Laat mij alstublieft met rust” - Het Nieuwsblad

Presentatrice en personal stylist Hanne Troonbeecks heeft het gehad met de haatberichten die ze krijgt op haar Instagram-account. “Het is nooit goed, bol het dan af”, zegt ze in een video.

Op haar Instagram-account geeft de 45-jarige Hanne Troonbeeckx work-outs en deelt ze modetips met haar volgers. Naast de vele positieve reacties die ze daar op krijgt zijn er ook veel haatreacties. Daarop reageert Hanne Troonbeeckx nu.

LEES OOK: Hanne Troonbeeckx (45) getuigt over opgeborgen kinderdroom: “Weinig mensen weten het, maar ik heb vier miskramen gehad”

Hanne Troonbeeckx reageert in een filmpje. Ze begint met te zeggen dat ze hekel heeft aan social media. Dan corrigeert ze zich. Ze zegt dat ze niet per se een hekel heeft aan social media maar aan haar volgers.

“De ene helft: dank jullie wel. Jullie zijn superlief. Ik krijg heel veel superlieve berichten. Maar die andere helft... wat een commentaar. Ik heb het zo gehad. Bol het gewoon af” is haar duidelijke oproep. Tegen hen zegt ze vlakaf: “Als jullie in het echte leven mensen niet leuk vinden, dan trekken jullie daar toch ook niet mee op. Dus, alsjeblieft, ga weg. Volg mij niet meer. Laat mij alstublieft met rust.”

Hanne Troonbeeckx geeft nog een paar voorbeelden van hoe ze nooit goed kan doen voor een deel van haar volgers: “Eet ik gezond, dan is het niet goed genoeg. Eet ik te vettig, dan eet ik te vettig. Zie ik er goed uit, dan is het te fake. Zie ik er slecht uit, dan ben ik te oud. Het is nooit goed. Altijd commentaar. Ik heb het zo gehad.”

Haar laatste boodschap aan haar volgers: “Word volwassen. Respect hebben in de digitale wereld, dat is pas chapeau. Misschien zouden jullie dat eens moeten proberen.”(pom)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNTMxXzkyMzUxMDkx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿