Lisbeth Imbo stopt als presentatrice van De Zevende Dag - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月13日木曜日

Lisbeth Imbo stopt als presentatrice van De Zevende Dag - VRT.be

Journalist Lisbeth Imbo neemt op 30 juni afscheid van De Zevende Dag. 6 jaar lang presenteerde ze het VRT-duidingsprogramma, maar aan het einde van dit seizoen geeft ze de fakkel door. Imbo blijft aan de slag als uitgever en als zelfstandig journalist.

Lisbeth Imbo begon in 1999 bij VRT, ze werkte eerst voor Donna en Radio 1. Sinds 2008 werkte ze ook voor Canvas, onder meer voor Terzake. In 2013 verliet Imbo VRT voor de krant De Morgen, om in september 2018 terug te keren als co-presentator van De Zevende Dag. 6 jaar lang presenteerde ze het duidingsprogramma aan de zijde van Lieven Verstraete.

"Met trots neem ik afscheid van De Zevende Dag"​, benadrukt Imbo. "Ik heb altijd gezegd dat ik 5 seizoenen zou maken, het zijn er 6 geworden, door de verkiezingen. Historische verkiezingen, alweer. Ik wil al mijn gasten uitdrukkelijk bedanken voor de gevoerde gesprekken. Veel bijgeleerd, alweer." 

Lisbeth was de voorbije jaren een van de drijvende krachten bij De Zevende Dag

Hoofdredacteur Steven Samyn

Imbo combineerde haar werk voor VRT met de uitgeverswereld en blijft aan de slag als uitgever en als zelfstandig journalist. "Dankzij mijn uitgeefwerk bij Pelckmans kan ik nu de boeken maken die mee antwoorden bieden op de vele uitdagingen waar we met zijn allen voor staan. Ik kijk ernaar uit, zonder iets uit te sluiten."

Ze wil uitdrukkelijk ook de hele ploeg bedanken voor zes onvergetelijke seizoenen. "En ik wens hen het allerbeste voor de komende jaren, waar hun wegen ook heen mogen leiden."

"Lisbeth was de voorbije jaren een van de drijvende krachten bij De Zevende Dag", stelt hoofdredacteur Steven Samyn. "Ik wil haar bedanken om samen met de ploeg van het programma jarenlang het verschil te hebben gemaakt op zondagochtend."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiXmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xMy9saXNiZXRoLWltYm8tc3RvcHQtYWxzLXByZXNlbnRhdG9yLXZhbi1kZS16ZXZlbmRlLWRhZy_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿