Niels Destadsbader is nieuwe presentator 'Night of the proms', Shaggy en Eurythmics ook op het podium - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月18日火曜日

Niels Destadsbader is nieuwe presentator 'Night of the proms', Shaggy en Eurythmics ook op het podium - VRT.be

Zanger Niels Destadsbader zal dit jaar voor het eerst de presentatie van 'Night of the proms' voor zijn rekening nemen. Hij is daarmee de jongste presentator in de geschiedenis van de concerten. Destadsbader zal ook optreden. Ook Shaggy, Eurythmics en pianovirtuoos Louis Philippson zullen er bij zijn op 22, 23 en 24 november in het Sportpaleis in Antwerpen.

Na onder meer Carl Huybrechts en Kobe Ilsen is het dit jaar de beurt aan Niels Destadsbader om als presentator de concerten van 'Night of the proms' in goede banen te leiden. Hij is daarmee de jongste presentator die de eer krijgt. Hij zal niet alleen presenteren, maar ook optreden tijdens de concerten. 

“Als kind ben ik vaak met mijn ouders naar Night of The Proms geweest. En na al die jaren is het een begrip geworden, in binnen- én buitenland. Dat ze nu aan mij vragen, als jongste presentator ooit, om deze editie aan elkaar te praten is dus heel bijzonder. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.” aldus Destadsbader.

Internationale sterren

Er staan dit jaar ook weer internationale artiesten op het podium. Reggae-ster Shaggy, bekend van de wereldhits 'It wasn't me' en 'Boombastic' zakt ook af naar Antwerpen. Het is niet de eerste keer dat de Grammywinnaar afzakt naar het Sportpaleis voor 'Night of the proms'. Precies 20 jaar geleden, in 2004 gaf hij er ook al een energiek optreden.

Daarnaast maakt ook Dave Stewart zijn opwachting. De organisatie omschrijft hem als "een levende legende". De Britse gitarist is vooral bekend van de band Eurythmics. Hij verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums. 

Hij brengt zangeres Vanessa Amorosi mee om enkele classics te brengen als ‘Sweet dreams’, ‘Here comes the rain again’ en ‘There must be an angel’. 

Dave Stewart is vooral bekend als de gitarist van Eurythmics.
Foto: Scott Dudelson

Tot slot wordt ook Louis Philippson aan de line-up toegevoegd. De 19-jarige Duitse pianist is een Tiktokfenomeen dat klassieke muziek op speelse wijze naar een breed publiek brengt. Zijn talent werd ontdekt toen hij 7 was.. Louis heeft op TikTok meer dan 700.000 volgers.

De 38e editie van 'Night of the proms' vindt dit jaar plaats op 22, 23, 24 november. 

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xNy9uaWdodC1vZi10aGUtcHJvbXMtMjAyNC1ldXJ5dGhtaWNzLXNoYWdneS1uaWVscy1kZXN0YWRzYmFkZXIv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿