Tijd voor de reizen in 'Boer zkt vrouw' (maar dat mag niet ver) - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年11月9日月曜日

Tijd voor de reizen in 'Boer zkt vrouw' (maar dat mag niet ver) - Het Nieuwsblad

Tijd voor de reizen in ‘Boer zkt vrouw’ (maar dat mag niet ver)

Cupido schiet raak bij Sarah en David. Foto: VTM

De boeren vertrekken in de aflevering van maandagavond op reis met hun uitverkorene, al is dat helaas voor hen dankzij corona geen verre bestemming. Maar dat is niet per se noodzakelijk om Cupido te laten toeslaan in de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’.

Vorige week waren de laatste keuzemomenten, deze aflevering kunnen de boeren volop focussen op hun ultieme keuze. Tristan en Lucas trekken enkele dagen naar Amsterdam. Tristan is al een poosje verliefd op Lucas, maar de Nederlander hield de boot af. Het klikt wel, maar de liefde bleef onbeantwoord. Brengt de romantische trip daar verandering in?

Voor Frits en Hanne lijkt de trip naar Zeeland dan weer haast overbodig, zij voelden al van in het prille begin vlinders. “Het is al twaalf jaar geleden dat ik de zee nog gezien heb, laat staan dat ik met een vrouw op vakantie ben geweest. Dat is de eerste keer nu”, lacht de ietwat verlegen jonge Limburger.

Eerste kus

Paardenverzorgster en -trainster Veerle koos voor beveiligingsagent en ruiter Thibaut uit Steenhuffel. “Ik ben echt zeker van m’n keuze”, vertelde ze daar vorige week over. “Ik zoek echt een man die sterk in zijn schoenen staat en mij wat meetrekt in plaats van andersom.” Veerle en Thibaut mogen mekaar enkele dagen beter leren kennen in Noordwijk aan Zee.

Paardenpensionhouder Dries bleef twijfelen tot de laatste seconde. Uiteindelijk koos hij voor bediende Melissa uit Eke. Die hoorde zijn keuze graag, want zij heeft al lang een boon voor de boer. Samen mogen ze genieten in de Ardennen.

Sarah is al langer verliefd op David, maar de perenboer had nog wat meer tijd nodig. Die krijgt hij in het romantische Cap Gris Nez, en met succes. “Ik had hier met niemand liever gezeten dan met jou”, klinkt het tijdens een gezellig diner, waarop het kersverse koppel een eerste kus deelt met Vlaanderen.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAxMTA4Xzk3MjI5MzM50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿