"The masked singer" ontmaskerd: het succesverhaal achter de "meloenenjacht" met geïmproviseerd thuispubliek - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2020年11月6日金曜日

"The masked singer" ontmaskerd: het succesverhaal achter de "meloenenjacht" met geïmproviseerd thuispubliek - VRT NWS

“Met een nieuw programma kan het alle kanten uit. We hielden er voor de start zeker rekening mee dat “The masked singer” onder de radar kon passeren”, vertelt Olivier Deprez, executive producer bij productiehuis Fremantle.

“Dat het goed zat, wisten we pas zeker na aflevering 1, die live net geen miljoen kijkers trok. Maar dat het programma zo zou evolueren: dat hadden we in onze stoutste dromen niet verwacht.” Een tweede seizoen lijkt dus een zekerheid. “Officieel zijn de voorbereidingen nog niet gestart, maar op de redactie zijn er ideeën genoeg, zowel qua kostuums als qua deelnemers.”

De coronamaatregelen zijn niet de enige verklaring voor het succes, zegt Deprez. “De kijkcijfers piekten al voor de lockdown. Ik zie 3 verklaringen: “The masked singer” is complexloos familie-entertainment dat het hele gezin nog eens samen voor de televisie brengt. Ook de jongere generatie, voor wie de interactie via sociale media tijdens de show essentieel is. Ten tweede is er de kracht van het geheim: “er gebeurt iets op tv en je mag niet weten wat”. Geen enkele theorie is te gek, en iedereen kan vanuit zijn luie zetel meedoen. En ten derde investeren we in een visueel mooie show, met opvallende kostuums, fijne muziek en acts waarover gesproken wordt.”

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiQmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8xMS8wNS90aGUtbWFza2VkLXNpbmdlci13ZWV0amVzL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿