Oeps: Paris Hilton vergist zich en komt pas zondag naar Tomorrowland - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年7月21日日曜日

Oeps: Paris Hilton vergist zich en komt pas zondag naar Tomorrowland - Het Nieuwsblad

Oeps: Paris Hilton vergist zich en komt pas zondag naar Tomorrowland

Door een foutje in haar agenda beslist Paris Hilton pas zondag naar De Schorre in Boom af te zakken. Foto: BELGAIMAGE

Nog geen Paris Hilton (38) op Tomorrowland. De Amerikaanse erfgename zou zaterdag al afzakken naar Boom zowel Dimitri Vegas & Like Mike als MTTN te vergezellen tijdens hun dj-sets. Maar door een vergissing in haar agenda komt Hilton pas zondag.

Met MTTN – ofte Anouk Matton, de eega van Dimitri Vegas – heeft Paris Hilton net de single Lone wolves gelost. En met dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike bracht ze enkele weken geleden het lied Best friend’s ass uit. Zaterdag zou Hilton beide nummers komen voorstellen op Tomorrowland tijdens dj-sets van Dimi & Mike en MTTN op de Main Stage. Helaas voor de fans: Hilton laat weten dat ze enkel zondag aanwezig zal zijn.

“Paris speelt ook een eigen dj-set, op zondag”, zegt de organisatie van Tomorrowland. “Maar door een foutje in haar agenda dacht ze dat haar set zaterdag gepland stond. Omdat ze hier geen twee dagen kan zijn, komt Paris dus enkel zondag.”

Oeps: Paris Hilton vergist zich en komt pas zondag naar Tomorrowland
Fans van Paris Hilton zullen tot zondagavond moeten wachten op haar Tomorrowland-debuut. Foto: Photo News

Hilton stampte in 2006 haar muziekcarrière uit de grond als zangeres en is sinds 2013 ook dj. Verder is ze hotelerfgename, socialite, realityster, actrice en ontwerpster van mode en parfums. Zondag debuteert ze op Tomorrowland. Om 17.30 uur staat ze achter de draaitafels op het Lotus-podium.

bekijk ook

Dit is de mainstage van Tomorrowland 2019, inclusief een ode aan Avicii

De polonaise en schlagers op Tomorrowland dankzij de Romeo’s

Vijftiende editie van Tomorrowland belooft festivalgangers onder te dompelen in vat vol verrassingen in ‘The Book of Wisdom’

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190720_04519637

0 件のコメント:

コメントを投稿