Hoe "de stap opzij" van Harry en Meghan uitdraaide op "met beide voeten eruit": 5 vragen bij de "Megxit" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2020年1月19日日曜日

Hoe "de stap opzij" van Harry en Meghan uitdraaide op "met beide voeten eruit": 5 vragen bij de "Megxit" - VRT NWS

Toen Harry en Meghan besloten Kensington Palace, waar ze aanvankelijk woonden, te ruilen voor Frogmore wilden ze het naar hun wensen inrichten en opsmukken. De gebouwen waren al eens onder handen genomen - in de jaren 30, want "een wc kon zelfs niet doorgespoeld worden" - maar een grondige opknapbeurt drong zich opnieuw op. Die renovatie stond naar verluidt al langer op het koninklijke vastgoedlijstje en kwam in een versnelling met de wens van de Sussex'en om zich er te vestigen.

Harry en Meghan zouden de inrichting van het huis (meubels en dergelijke) uit eigen zak betaald hebben, maar de nieuwe elektrische bedrading, gasverwarming en plafondbalken kwamen van Brits belastingsgeld, zo'n 2,8 miljoen euro. Dat bedrag werd vorig jaar bekendgemaakt en veroorzaakte toen commotie.

De Sussex'en zijn ronduit gehecht aan Frogmore. Harry en Meghan hielden er stiekem hun eerste dates en namen er hun verlovingsfoto's (zie hieronder). Ze willen er dolgraag blijven wonen, maakten ze anderhalve week al bekend. "Betaal dan huur", dook her en der op internet op. Die kritiek omzeilt het koppel nu. Ze betalen de belastingbetaler terug.  

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiSWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wMS8xOS9uaWV1d2UtYWZzcHJha2VuLWhhcnJ5LWVuLW1lZ2hhbi_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿