'Boer zkt vrouw' blijft voor nieuw seizoen weer in eigen land, en romantische zielen mogen zich binnenkort melden - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年4月23日木曜日

'Boer zkt vrouw' blijft voor nieuw seizoen weer in eigen land, en romantische zielen mogen zich binnenkort melden - Het Nieuwsblad

‘Boer zkt vrouw’ blijft voor nieuw seizoen weer in eigen land, en romantische zielen mogen zich binnenkort melden

Foto: Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home

Na twee seizoenen in het buitenland kiest ‘Boer zkt vrouw’ het komende seizoen opnieuw voor boeren die in eigen land wonen. Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens hebben zes jonge boeren en/of boerinnen gevonden. Die stellen ze binnenkort aan u voor.

Zes boeren hebben ze gevonden. Maar wie ze zijn (mannen en/of vrouwen), dat houden presentatrices An Lemmens en Dina Tersago nog even geheim. Tot zondag 3 en zondag 10 mei, want dan worden op VTM de oproepafleveringen uitgezonden van het nieuwe seizoen van Boer zkt vrouw. Niet De wereld rond dit keer, wel Home sweet home.

“Er waren plannen om dit jaar zowel naar het buitenland als het binnenland te gaan”, zegt Tersago. “Maar door de huidige situatie leggen we de focus nu volledig op het binnenland. We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z’n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden.”

LEES OOK: Boer Gerard en Marijke uit elkaar: “Onze relatie is een stille dood gestorven”

“Ik kan al verklappen dat ze jong, ondernemend en avontuurlijk zijn”, zegt Lemmens. “Maar ook hunkerend naar die ene liefde, naar vlinders in de buik. Ze weten wat ze willen. Ook als het gaat over de partner naar wie ze op zoek zijn. Ik kijk er alvast naar uit om alle respons voor hen te zien binnenlopen en die eerste vonken te zien overspringen.”

LEES OOK: Jan en Romina blikken één jaar later terug op avontuur in ‘Boer zkt vrouw’: bloeit de liefde nog? En welke koppels halen het dit jaar? (+)

Misschien kunnen ze zich laten inspireren door twee succesverhalen uit de vorige seizoenen. Cowboy Jan viel voor de West-Vlaamse Romina en liet zijn geliefde Australië zelfs achter voor haar. Intussen zoeken ze samen naar een nieuwe woonst in België. In Zuid-Afrika leerde olijfboer Manu dankzij het programma Hilde kennen. Sinds vorig jaar zijn ze verloofd.

Wie de nieuwe boeren persoonlijk beter wil leren kennen, kan zich vanaf zondagavond 3 mei inschrijven via vtm.be.

De oproepafleveringen van ‘Boer zkt vrouw’ worden op 3 en 10 mei om 19.55 uur uitgezonden op VTM.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNDIyXzA0OTMxNDM00gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿