Winnie uit 'Blind Getrouwd' toont liefde voor Jonah op Instagram: “Ja, voor nu en altijd” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年4月21日火曜日

Winnie uit 'Blind Getrouwd' toont liefde voor Jonah op Instagram: “Ja, voor nu en altijd” - Het Nieuwsblad

In de slotaflevering van ‘Blind Getrouwd’ toonden Winnie Bogaerts (28) en Jonah Hulselmans (30) aan tv-kijkend Vlaanderen dat ze een vervolg breien aan hun huwelijk. Ook op Instagram zet een dolverliefde Winnie nogmaals de puntjes op de i: “Ja, voor een leven lang met jou”, schrijft ze.

“Ja! Ja, voor ons huwelijk. Ja, voor een leven lang met jou. Ja, voor nog veel mooie momenten. Ja, voor nu en altijd.” De boodschap van Winnie Bogaerts uit Lier kan niet duidelijker zijn: ze zegt volmondig ‘ja’ aan haar echtgenoot Jonah, die ze tot enkele maanden geleden nog nooit had ontmoet. “Bedankt aan iedereen voor de mooie woorden en lieve berichtjes”, schrijft ze nog.

LEES MEER. Jonah en Winnie blijven als enige koppel ‘Blind getrouwd: “Op bootcamp werd al duidelijk wie het zou overleven en wie niet” (+)

Winnie en Jonah bleven als enige duo uit ‘Blind Getrouwd’ een koppel. Al kwam dat niet als een complete verrassing: “team jonnie” leek al van in het begin een match made in heaven. Niet vergeten dat Jonah zichzelf niet eens had ingeschreven. Snode, maar goede vriend Victor, die vorig jaar deelnam en zijn geluk vond bij Line, deed dat. “Weer werden Arendonk en Lier aan elkaar gematcht, en dan zijn we ook nog eens vrienden. Dat is wel speciaal. En ik heb hetzelfde uit dit avontuur geleerd als Victor. Liefde is en blijft een werkwoord. Je mag niet opgeven, je moet altijd moeite doen, ook als het goed gaat”, zegt Jonah.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNDIxXzA0OTI5MzY30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿