Geen succes in 'Blind getrouwd', maar Christophe en Sonny zijn opnieuw verliefd - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年4月28日火曜日

Geen succes in 'Blind getrouwd', maar Christophe en Sonny zijn opnieuw verliefd - Het Nieuwsblad

Na een hoop mislukkingen in Blind getrouwd, is er opnieuw goed nieuws uit het kamp van het populaire VTM-programma. Sonny (30) en Christophe (38) hebben allebei een nieuwe liefde gevonden, zo schrijft Dag Allemaal. In het geval van Sonny, die eerder Laura probeerde voor zich te winnen, is het nog pril. Christophe, eerder te zien aan de zijde van Nick, is al langer samen met zijn nieuwe vriend. De identiteit van hun beider partners houden ze liefst nog even geheim.

Christophe beseft dat sommige kijkers teleurgesteld zullen zijn. “Maar liefde laat zich niet zo gemakkelijk ketenen”, zegt hij. “Via een gemeenschappelijke vriendin werd ik voorgesteld aan een man met wie het meteen bijzonder goed klikte. Een hart kan in duizend stukken liggen, er is altijd iemand die het gelijmd krijgt.”

Niet onbelangrijk: Nick en Christophe zijn nog steeds goede vrienden. meer zelfs, Nick heeft Christophes nieuwe vriend goedgekeurd.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNDI4XzA0OTM2OTI50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿