Komt haar wens eindelijk uit? Zangeres Britney Spears gaat trouwen met vriend Sam Asghari - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2021年9月13日月曜日

Komt haar wens eindelijk uit? Zangeres Britney Spears gaat trouwen met vriend Sam Asghari - VRT NWS

Sam Asghari, personal trainer en acteur, postte een foto op zijn eigen Instagram van het kussende koppel met verlovingsring. Hij werd geboren in Teheran, Iran, en verhuisde op zijn 12e naar Los Angeles. Zijn manager bevestigde het nieuws aan onder meer het magazine People: "Het koppel gaf een officieel tintje aan hun langdurige relatie vandaag en ze zijn diep geraakt door de steun, toewijding en liefde die ze krijgen", zegt Brandon Cohen.

Het wordt het derde huwelijk voor Britney Spears. In 2004 trouwde ze met jeugdvriend Jason Alexander in Los Angeles, maar dat huwelijk hield slecht kort stand. Later dat jaar stapte ze in het huwelijksbootje met danser Kevin Federline. Het koppel kreeg twee kinderen, Sean (16) en Jayden (15). In 2007 gingen Spears en Federline uit elkaar.

Spears heeft er een turbulent jaar opzitten, met de vele rechtszaken en hoorzittingen tegen haar vader Jamie over het bewindvoerderschap. Eerder dit jaar was er ook "Framing Britney Spears", een documentaire van de New York Times die een nieuw licht werpt op het Britney-verhaal. Op sociale media heeft Britney Spears het voorbije jaar meermaals laten blijken dat Asghari een enorme steun voor haar is.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiUGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8wOS8xMy9icml0bmV5LXNwZWFycy0zOS1rb25kaWd0LXZlcmxvdmluZy1hYW4v0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿