John Travolta rouwt om Olivia Newton-John: "Lieve Olivia, je invloed was ongelooflijk" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年8月9日火曜日

John Travolta rouwt om Olivia Newton-John: "Lieve Olivia, je invloed was ongelooflijk" - VRT NWS

Acteur John Travolta, die samen met Olivia Newton-John de hoofdrol speelde in de filmmusical "Grease", rouwt om het overlijden van zijn tegenspeelster. "Je invloed was ongelooflijk", schrijft hij op Instagram.

"You're the one that I want": dit lied dat de stoere Danny (John Travolta) en de van braaf meisje tot stoere meid getransformeerde Sandy (Olivia Newton-John) samen zingen aan het einde van de film, luidt het begin in van hun samenzijn. Los van de film "Grease" werd het nummer in de jaren 70 een wereldhit.

Haar rol aan de zijde van Travolta luidde een periode van succes in voor Newton-John. Vandaag rouwt de acteur. "Lieve Olivia, je maakte onze levens zoveel beter", schrijft hij op Instagram. 

"Je invloed was ongelooflijk. Ik hou zo veel van je. We zien elkaar terug en, we zullen ooit allemaal weer samen zijn. De jouwe sinds onze eerste ontmoeting en voor altijd! Jouw Danny, jouw John."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8wOC8wOC9qb2huLXRyYXZvbHRhLXJvdXd0LW9tLW9saXZpYS1uZXd0b24tam9obi1saWV2ZS1vbGl2aWEtamUtaW52L9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿