Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in 'Blind Getrouwd' - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年3月25日月曜日

Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in 'Blind Getrouwd' - Het Nieuwsblad

Dan rest er nog maar één ding in ‘Blind getrouwd’: een keuze maken. Volgende week beslist het eerste koppel hoe het experiment voor hen zal aflopen. Met een enthousiaste tweede “ja, ik wil”? Of met twee gebroken harten en desillusie? Omdat het experiment ten einde loopt, vroegen wij het graag aan jullie. Maar liefst 11.787 mensen lieten hun pronostiek achter. En die schetst een droevig beeld voor de deelnemers van het programma.

Dat ‘Blind getrouwd’ wel degelijk een succes kan zijn, bewijzen de voorbije seizoenen. Nuria en Stijn uit seizoen 1 hebben samen een zoontje Victor én ze zijn in verwachting van een tweede kindje. Evelien en Nicolas, en Veerle en Nick uit seizoen 2 hebben ook al een kindje. Frie en Toon uit seizoen 3 zijn nog steeds gelukkig getrouwd.

Maar aan het einde van het vierde seizoen lijkt het eindresultaat heel wat minder rooskleurig te zijn. Of tenminste, zo denken onze Blind getrouwd-watchers én jullie erover. Een overzicht

Annelies & Joris

Slaagkans volgens de lezers: 1%

Onze inschatting: Sprookjeshuwelijk doorprikt door doorns, bruidsboeket in de vuilnisbak

Eén procent. Slechts één procent van onze 11.787 lezers die stemden, is er van overtuigd dat het nog iets kan worden tussen Annelies en Joris. Wij geven jullie gelijk. Het was een rooskleurig begin van een sprookjeshuwelijk, maar één moment deed het tij voorgoed keren: het bloemendebacle. Die drie (!) ruikers met witte rozen - nog in de plastic verpakking - op de lavabo van Annelies waren niet Joris zijn sterkste plan. “Een klein, fijn geschenkje”, dacht hij. “Verstikkend”, zei zijn kersverse echtgenote. Hoe het ook zij, één ding is zeker: er is een klein mirakel nodig om een tweede “ja” te horen uit de mond van Annelies.

Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in ‘Blind Getrouwd’
Meesleuren heeft geen zin, Joris. Die ‘nee’ van Annelies gaat volgen, denken we.

Jolien & Lenny

Slaagkans volgens de lezers: 7%

Onze inschatting: Grijpgrage handjes, maar ‘cold feet’

Geen beeld zo “pakkend” als dat van Lenny tijdens de openingsdans. Het leek wel alsof hij zijn bruid krampachtig dicht bij zich wou houden, bang dat ze anders zou weglopen. Maar tijdens de huwelijksreis en de wittebroodsweken was hij het die vluchtte van elk serieuzer gesprek. Gegiecheld en gekust werd er, maar gepraat en vooruitgekeken amper. De grijpgrage passionele handjes blijven, maar beide kandidaten krijgen volgens ons ‘cold feet’. Een njet, als je het ons vraagt.

Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in ‘Blind Getrouwd’
Een paraplu voor de traantjes. Spijtig, Jolien en Lenny, als je het ons vraagt.

Joke & Stijn

Slaagkans volgens de lezers: 22%

Onze inschatting: Lauwe slaapverwekkende ‘ja’

Onze lezers zijn nog bijzonder streng voor Joke en Stijn, maar wij zien dat wel goedkomen. Als er twee deelnemers hoog op ons ‘ja’-lijstje staan, dan zijn zij het wel. Oké, de vonken vliegen er niet af, maar het vuur tussen hen geeft toch een comfortabele warmte af, waardoor je lekker dicht bij de haard kan gaan liggen. We noemen hen “afwachtend”, “oprecht” en “beredeneerd”. En zouden dat niet dé karakterkenmerken zijn die je nodig hebt om niet na vijf weken al de handdoek in de ring te gooien?

Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in ‘Blind Getrouwd’
Even diep in de ogen kijken, Joke en Stijn. Misschien kan er dan toch nog een ‘ja’ te zien zijn?

Victor & Line

Slaagkans volgens de lezers: 29%

Onze inschatting: A-a-a-h nee, sorry

“A-a-a-arendonk”. Met die hit zullen we Victor zijn deelname aan ‘Blind getrouwd’ eeuwig herinneren. Niet aan het succes in zijn huwelijk, vrezen we. Onze lezers laten Victor en Line eindigen in de top 2, maar wat ons betreft kan het koppel ergens onderaan bij Annelies en Joris bungelen. Want hoe joviaal, schattig en communicatief Victor ook is, hij lijkt amper opgewassen tegen de avontuurlijke en open Line. Want zij is “eigenlijk stiekem eventueel misschien” toch op zoek naar iemand die liever naar de indrukwekkende natuur wandelt in plaats van rechtstreeks naar het terrasje. Zijn situatie kunnen we samenvatten met één woord: friendzoned. A-a-a-h... nee. Sorry, Victor.

Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in ‘Blind Getrouwd’
De hit zal sneller aanslaan dan het huwelijk, vrezen we, Victor.

Tim & Elke

Slaagkans volgens de lezers: 41%

Onze inschatting: Onze enige echte hoop op een nieuw seizoen

Zijn het dan echt alleen Tim en Elke die de eindmeet halen? Zelfs over hen zijn onze lezers in dubio, want ze geven hen nog geen vijftig procent kans. Is het Tim zijn houterige houding die doet twijfelen? Of Elke haar gebrek aan vlinders? Wij denken dat het koppel gewoon even de camera’s moet buiten gooien, zodat ze eens ongedwongen bij elkaar kunnen zijn. Om dan de ‘Blind getrouwd’-magie helemaal zijn gang te laten gaan en nog lang en gelukkig te leven. Kunnen we dat afspreken, Elke en Tim? Want euh, wij zouden graag nog een nieuw seizoen te zien krijgen, oké?

Meer dan 11.500 lezers hebben gestemd: deze koppels blijven volgens jullie samen in ‘Blind Getrouwd’
Ze hebben nog een weg te gaan, maar Tim en Elke zijn onze hoop voor een nieuw seizoen. Foto: RR

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190323_04276997

0 件のコメント:

コメントを投稿