Karl Vannieuwkerke verwelkomt derde kindje - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2019年4月27日土曜日

Karl Vannieuwkerke verwelkomt derde kindje - De Standaard

Presentator Karl Vannieuwkerke is vader geworden van zijn derde kindje. Hij had uit zijn vorige huwelijk al twee kinderen, een zoon en een dochter.

‘Drijvend op een roze wolk. Jack Odile heeft ons verrast met een vroege vlucht. Aanvallen op een plek waar je het niet verwacht is nu al zijn specialiteit. Geïnspireerd tijdens de voorjaarsklassiekers? Best mogelijk. Wij zijn heel blij dat Jack zijn inspanning ook tot op de streep heeft kunnen trekken, zijn handen in de lucht gooide, zich op de grond liet vallen en ons op melodisch geween trakteerde. Het voelt alsof we de Jackpot hebben gewonnen!’, zo deelde Vannieuwkerke het blijde nieuws met een filmpje via Instagram.

Het kereltje deelt zijn geboortedag, 25 april, onder meer met ruimtevaarder Frank De Winne, voetballer Johan Cruijff en acteur/regisseur Al Pacino. Voor de presentator en zijn vriendin, Caroline Vereenooghe, is het hun eerste kindje. De moeder is ervan overtuigd: de kleine Jack ‘is een echte Vereenooghe.’ Vannieuwkerke heeft ook nog een zoon en een dochter uit zijn eerste huwelijk.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます http://www.standaard.be/cnt/dmf20190426_04353898

0 件のコメント:

コメントを投稿