Koningin Máxima straalt in volledig Belgische outfit tijdens Koningsdag - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年4月28日日曜日

Koningin Máxima straalt in volledig Belgische outfit tijdens Koningsdag - Het Nieuwsblad

De Nederlandse koning Willem-Alexander is zaterdagvoormiddag samen met zijn familie afgezakt naar Amersfoort om Koningsdag te vieren. Opvallend is dat koningin Máxima voor die Nederlandse feestdag zowat volledig in het Belgisch is gehuld.

Koningin Máxima straalt in volledig Belgische outfit tijdens Koningsdag
Foto: EPA-EFE

Tijdens een wandeling van ruim een kilometer kreeg de koninklijke familie in Amersfoort theater, muziek en verhalen voorgeschoteld. De route ging van het ruim 500 jaar oude voormalige klooster Mariënhof aan de Kleine Haag naar het Eemplein, waar na het koninklijke bezoek een feest losbarstte met optredens van onder andere Maan en Jan Smit.

Bij de Onze Lieve Vrouwetoren ontmoette de koning, die zaterdag 52 jaar oud wordt, honderd “lieve vrouwen” die voor anderen zorgen, bijvoorbeeld als vrijwilliger of mantelzorger. Verder kon de koninklijke familie nog kijken naar freerunners, straatvoetballers, dansers en basketballers en voerde ook operagezelschap Holland Opera een korte scène op.

Koningin Máxima droeg tijdens de viering in Amersfoort een zandkleurige linnen broekrok en top met oranje geborduurde bloemen van het Belgische modehuis Natan. Ze droeg ook een schuine hoed (“Mystery”) van de eveneens Belgische hoedenmaakster Fabienne Delvigne.

Ook kroonprinses Amalia droeg een creatie van Natan.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190427_04355615

0 件のコメント:

コメントを投稿