Gianni en Melissa uit 'Temptation Island' in verwachting van eerste kindje - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年5月25日月曜日

Gianni en Melissa uit 'Temptation Island' in verwachting van eerste kindje - Het Laatste Nieuws

Gianni en Melissa van 'Temptation Island'
SBS Gianni en Melissa van 'Temptation Island'
Ze waren nog maar net op onze televisieschermen te zien tijdens ‘Temptation Island', maar nu hebben Gianni Van der Bruggen (27) en zijn vriendin Melissa van de Vin (23) zelf nieuws te melden: ze zijn in verwachting van een eerste kindje. Dat laat Gianni op Instagram weten. 

De ‘ultieme relatietest’, zoals ‘Temptation Island’ vaak genoemd wordt, verliep voor het Nederlandse koppel Gianni en Melissa niet helemaal zoals verwacht. De twee, die al sinds 2018 een relatie hebben, moesten vroegtijdig naar huis omdat uitkwam dat ze via een gsm contact met elkaar hadden. Het maakte de vreugde van het weerzien er niet minder op. En dat hun relatie nog steeds erg sterk is, bewijzen ze door nu een volgende stap te zetten. Het koppel verwacht namelijk een eerste kindje, dat uitgerekend is voor 7 december. “De vlinders in mijn buik zijn veranderd in twee kleine voetjes", schreef een dolgelukkige Melissa bij de foto. En Gianni liet weten: “Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben om dit nieuws eindelijk met jullie te delen. In december ga je ons mama en papa moeten noemen!”

De felicitaties liepen al snel binnen. Koppelhelften Simone en Arda en verleidsters Felicia en Elina feliciteerden Gianni en Melissa al met hun gezinsuitbreiding. 

Gianni en Melissa verwachten een kindje
Instagram Gianni en Melissa verwachten een kindje

Lees ook: 

Gianni blikt terug op ‘Temptation Island’: “Ik had meer oog voor de productie dan voor de verleidsters”

Gianni uit ‘Temptation Island’ blijft ontkennen dat hij een gsm heeft verborgen: “Laat zien dan”

“Alles is fake, zelfs het kampvuur”: ‘Temptation’-deelnemers verbreken stilzwijgen en leggen bom onder programma


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMibmh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei9naWFubmktZW4tbWVsaXNzYS11aXQtdGVtcHRhdGlvbi1pc2xhbmQtaW4tdmVyd2FjaHRpbmctdmFuLWVlcnN0ZS1raW5kamV-YWJhMWQzZDQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿