Lola en Jan winnen 'Lego Masters' | TV | Showbizz - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年5月31日日曜日

Lola en Jan winnen 'Lego Masters' | TV | Showbizz - Het Laatste Nieuws

LEGO Masters - Lola en Jan
VTM LEGO Masters - Lola en Jan
Jan (29) en Lola (31) zijn de grote winnaars van ‘Lego Masters 2020'. Vanavond konden we zien hoe ze hun trofee - uiteraard ook volledig gemaakt uit Lego - in ontvangst namen.

De finale opdracht? Geen! Alle duo’s kregen maar liefst 28 uur de tijd - en 2,5 miljoen steentjes - om hun masterbuild te maken. Die van Jan en Lola maakte het meeste indruk op twee Senior Designers, de 5 afgevallen teams en 140 fans, waaronder ook kinderen. 

Lola en Jan zijn ex-geliefden. Hun relatie hield geen stand, maar ze bleven wel bevriend met elkaar. “Dit is de bekroning op onze relatie”, aldus Jan. 

Vlijtige bouwers kunnen zich inschrijven voor een eventueel tweede seizoen van ‘Lego Masters’. Denk jij dat je het ver kan schoppen in de bloedstollende realityshow waarbij de beste Lego bouwers van Vlaanderen en Nederland het in duo tegen mekaar opnemen voor een geweldige prijs en de titel van Lego Master? Surf dan nu snel naar vtm.be om je aan te melden. 

Lola (31) en Jan (29) uit Boxtel staan in de finale van Lego Masters.
RTL Lola (31) en Jan (29) uit Boxtel staan in de finale van Lego Masters.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiSGh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei90di9sb2xhLWVuLWphbi13aW5uZW4tbGVnby1tYXN0ZXJzfmFhZTE1NmQwL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿