Cast en crew van 'FC De Kampioenen' houdt reünie, met Jacques Vermeire als opvallende afwezige - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年4月22日月曜日

Cast en crew van 'FC De Kampioenen' houdt reünie, met Jacques Vermeire als opvallende afwezige - Het Nieuwsblad

© Facebook Brasserie ‘Mijn gedacht’

De cast en crew van ‘FC De Kampioenen’ hebben afgelopen weekend nog eens een reünie gehad.

Jarenlang stonden ze samen voor en achter de camera. Maar na het filmen van de laatste special hadden velen van de cast en crew van ‘FC De Kampioenen’ elkaar al een hele tijd niet meer gezien. Dus besloten ze een reünie te organiseren. Afgelopen zondag kwamen ze allemaal samen op het voetbalveld in Emblem bij Ranst, destijds de achtergrond van de serie, en barbecueden ze in brasserie Mijn Gedacht.

Verschillende hoofdrolspelers, onder wie Marijn Devalck, Danni Heylen, Ann Tuts, Ben Rottiers, Jaak Van Assche, Tuur De Weert, Herman Verbruggen en Niels Destadsbader waren van de partij.

Opvallende afwezige was Jacques Vermeire. Hij was blijkbaar niet op de hoogte omdat hij “niet in de Whatsapp-groep zit”, verklaarde hij bij Het Laatste Nieuws.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNDIyXzk0MjA2MjM50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿