Banksy toont in nieuw kunstwerk wie de echte superhelden zijn - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2020年5月7日木曜日

Banksy toont in nieuw kunstwerk wie de echte superhelden zijn - De Standaard

Het universiteitsziekenhuis van Southampton heeft een werk van de illustere straatartiest Banksy ontvangen. De opbrengsten van een veiling gaan naar de gezondheidszorg.

Een jongen wiens échte superheldpop die van een Britse verpleegster is. Een nieuw werk van de (on)bekende straatartiest Banksy in het University Hospital Southampton eert de gezondheidswerkers van de NHS (National Health Service, red.)

Het werk, getiteld ‘Game Changer’, zal in eerste instantie voor het publiek toonbaar gemaakt worden, waarna het geveild wordt. De opbrengsten gaan naar de Britse gezondheidszorg, zo meldt een woordvoerder van de kunstenaar.

Die opbrengsten kunnen wel eens hoog uitvallen. Eerdere werken van Banksy gingen al voor miljoenen over de toonbank. De mysterieuze straatartiest staat vooral bekend om zijn muurkunst waarin hij op unieke wijze politieke en sociale kritiek levert op de maatschappij.

Groot-Brittannië wordt momenteel zwaar getroffen door Covid-19. Gisteren stond de teller al op meer dan 30.000 doden.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMDA1MDdfMDQ5NDkwMTDSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿