Britse prinses Charlotte viert vijfde verjaardag met statig portret - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2020年5月3日日曜日

Britse prinses Charlotte viert vijfde verjaardag met statig portret - De Standaard

De Britse prinses Charlotte heeft zaterdag haar vijfde verjaardag gevierd. Voor de gelegenheid deelden haar ouders, prins William en zijn echtgenote Kate Middleton, een statig portret van de jonge prinses. Een dag voor haar verjaardag stak de jonge prinses de handen uit de mouwen en bracht ze voedselpakketten rond bestemd voor gepensioneerden.

Ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van prinses Charlotte hebben prins William en zijn echtgenote Kate Middleton een portret gedeeld van de jarige prinses. Britse royaltykenners merken op dat Charlotte als twee druppels water lijkt op haar vader toen hij haar leeftijd had.

Britse prinses Charlotte viert vijfde verjaardag met statig portret
Foto: AFP

Hoewel de prinses momenteel met haar ouders en twee broertjes momenteel in Norfolk in lockdown zitten, werd er toch gevier. Charlottes ouders organiseerden een videofeestje met alle leden van de koninklijke familie en er waren taart en spelletjes.

Een dag eerder had de kleine prinses nog geholpen met een liefdadigheidsactie. Ze bracht mee voedselpakketten rond, bestemd voor gepensioneerden die momenteel in lockdown zitten.

Britse prinses Charlotte viert vijfde verjaardag met statig portret
Foto: AFP
Britse prinses Charlotte viert vijfde verjaardag met statig portret
Foto: AFP

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMDA1MDJfMDQ5NDI2ODXSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿