Deelnemers verbreken stilzwijgen en doen boekje open over 'Temptation island': “Niets is echt aan dat programma” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年5月9日土曜日

Deelnemers verbreken stilzwijgen en doen boekje open over 'Temptation island': “Niets is echt aan dat programma” - Het Nieuwsblad

‘Temptation island’ zit stilaan in zijn eindfase. Normaal moeten de deelnemers wachten tot het einde van het seizoen om vrijuit te spreken. Maar Gianni, Melissa en Roshina kieperen die belofte overboord en trekken de ‘reality’ van het programma online stevig in twijfel. “Op dat kampvuur krijg jij vijftien beelden te zien. Waar jij het ergste op reageert, dat gebruiken ze.”

Ze waren niet eens een volledig seizoen te zien in Temptation island, maar het Nederlandse koppel Gianni en Melissa had wel zelf genoeg gezien om een boekje open te doen over het programma. “Ik wou zien hoe het daar nu werkt, daarom wilde ik meedoen”, zegt Gianni.

Volgens het duo – dat voortijdig de villa’s werd uitgestuurd omdat ze een gsm hadden meegesmokkeld – wordt er heel wat gefoefeld. “Echt niets aan dat programma is echt.” “Ik was wel chagrijnig daar, maar niet zo veel als ze hebben laten zien”, zegt Melissa. “Er waren wel avonden dat ik wél meedeed met de spelletjes. En ik ging echt niet altijd als eerste naar bed, maar dat laten ze zo wel zien.” Ze wordt daarin gesteund door Gianni: “Ze vergroten je eigenschappen uit. Ben je drie keer boos en tien keer blij, dan laten ze drie keer boos en een keer blij zien.”

Ook de beelden op het kampvuur zijn volgens het duo helemaal niet de beelden die zij te zien krijgen. “Hij zegt daar iets helemaal anders op tv, maar mijn reactie klopt daar niet op, want ik heb iets heel anders te zien gekregen”, zegt Melissa. “Je krijgt echt stomme dingen te zien. Op het kampvuur krijg je drie kopjes te zien, daar zitten dan vijftien verschillende beelden in. Waar jij dan het ergste op reageert, dat gebruiken ze.”

“Dat kampvuur ligt overigens maar op vijf minuten rijden van de villa, dan gingen ze telkens omrijden”, vult Gianni aan. “Op de weg erheen hebben we veel gelachen, muziek gemaakt in het busje. Maar dan hoor je ze zeggen: ze zijn heel zenuwachtig. En dan krijg je beelden te zien die gemaakt zijn op de terugweg na het kampvuur. En met een ingezoomde camera kon je van de ene villa kijken in de andere.”

Tot slot beweren de twee ook dat ze hun dates niet altijd zelf mochten kiezen. “Op mijn laatste dag wou ik iemand kiezen, maar die was dan al gekozen door Christian”, zegt Gianni. “De volgende dag wou ik iemand anders pakken, maar ook zij was al gekozen. En toen werd iedereen wakker en zei de productie: Stop, stop, dit moet opnieuw. Jij moet met haar gaan. Maar ik dacht: waarom moet dat, waarom heb ik meer rechten dan hij?” “Omdat ze dachten dat jij zeker vreemd zou zijn gegaan”, stelt Melissa.

Deelnemers verbreken stilzwijgen en doen boekje open over ‘Temptation island’: “Niets is echt aan dat programma”
Roshina neemt dit jaar deel met haar vriend Karim. Foto: Vijf

Ontbrekende context

Nu is het de vraag of hun beweringen kloppen of voortkomen uit rancune omdat ze uit het programma gekegeld zijn. Feit is wel dat ook Roshina, die dit jaar deelneemt met haar vriend Karim, het verhaal deels lijkt te bevestigen. Op haar Instagrampagina heeft ook zij uit de school geklapt. Daarin vertelde ze dat de opnames bij het kampvuur vaak langer dan een uur duren. En ‘scènes’ moeten geregeld opnieuw gefilmd worden, als er iets verkeerd gezegd wordt. Wat Melissa en Gianni zeggen over de meerdere beelden die getoond worden, bevestigt ze ook. Maar zij zegt wel dat er niets in scène wordt gezet. Volgens haar ontbreekt er gewoon context. En de deelnemers krijgen vooraf niet te zien wat er zal uitgezonden worden. Ze moeten wachten totdat het op televisie verschijnt.

LEES OOK. Voormalige ‘Temptation Island’-deelneemsters klappen uit de biecht: “Een verleider werd tot in de slaapkamer gepusht” (+)

Het is niet de eerste keer dat ‘Temptation island’-deelnemers de echtheid van het programma in vraag stellen. Vorig jaar deden deelnemers een boekje open over boetes en gepush van de productie.

bekijk ook

“Dit gaat ze niet leuk vinden”: Pommeline in tranen tijdens eerste aflevering Temptation Island VIPS

Zwanetta van Temptation slaat weer aan het verleiden

Temptation Joshua voelt zich herboren na zwaar ongeval

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNTA4XzA0OTUxNDIy0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿