Primeur in 'Boer zkt vrouw': boer Tristan (25) is op zoek naar een man - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年5月4日月曜日

Primeur in 'Boer zkt vrouw': boer Tristan (25) is op zoek naar een man - Het Nieuwsblad

Voor het eerst doet een homofiele man mee aan het VTM-programma Boer zkt vrouw. Of in dit geval: Boer zkt man.

De 25-jarige Tristan hoopt een toffe gast te vinden via het realityprogramma. Hij kwam al in een flits voorbij in de generiek van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, maar pas volgende week zondag leren de kijkers hem kennen in de tweede oproepaflevering. Zondag werden de eerste drie boeren voorgesteld. Naast Veerle ging het om de 23-jarige pluimveeboer Frits uit het Limburgse Hamont en de 36-jarige perenkweker David uit het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas.

Boer zkt vrouw begint aan het dertiende seizoen, en vergeleken met het buitenland heeft het redelijk lang geduurd voordat bij ons de eerste homoboer meedeed. In 2012 al vond in de Nederlandse versie veehouder Willem (tijdelijk) de liefde bij Henk. Drie jaar eerder deed in Vlaanderen wel de lesbische boerin Conny mee aan Boer zkt vrouw. De mestveefokster koos voor Ingrid, maar die relatie strandde al snel.

LEES OOK. An Lemmens komt weer thuis met ‘Boer zkt vrouw’: “De boer die zich in de varkensdrinkbak wast, is verleden tijd” (+)

Primeur in ‘Boer zkt vrouw’: boer Tristan (25) is op zoek naar een man
Conny (links) was de lesbische boerin die in 2009 koos voor Ingrid. Foto: VTM

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNTAzXzA0OTQzMjg20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿