Tweede kindje voor Nathalie en Geoffrey uit 'Boer zkt vrouw' - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年5月13日水曜日

Tweede kindje voor Nathalie en Geoffrey uit 'Boer zkt vrouw' - Het Nieuwsblad

In hun kot blijven vormt geen uitdaging voor Nathalie Hellinckx (27) en haar echtgenoot Geoffrey De Raedt (24). Ze kunnen immers genieten van hun pasgeboren zoontje Djax.

In 2014 leerde het koppel elkaar kennen op de set van Boer zkt. vrouw. Nathalie werkte toen nog als fruit- en groenteboerin, intusse werkt ze als schoonheidsspecialiste. Cupido schoot meteen raak en een jaar na de opnames trouwden ze. Drie jaar geleden beviel Nathalie van hun eerste dochter, Lexi.

En nu is er dus Djax, vertellen de trotse ouders in TV familie. “Hij is iets te vroeg geboren”, zegt Nathalie. “Maar gezien de lockdown kwam dat goed uit, anders was het een bevalling met mondmaskers geweest. De jonge ouders hebben hun handen dus meer dan vol. Geoffrey is opnieuw aan de slag als tuinaannemer, Nathalies zaak kan pas op 18 mei terug opengaan. “Tot dan geniet ik dus verder van m’n zwangerschapsverlof en van al het geknuffel met Lexi, Djax en Geoffrey.”

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNTEzXzA0OTU3MDky0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿