Rammstein past show aan na aantijgingen - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2023年6月9日金曜日

Rammstein past show aan na aantijgingen - De Standaard

De Duitse band Rammstein speelde woensdag het eerste van vier concerten in München. Dat was het eerste optreden nadat frontman Till Lindemann (60) door verschillende vrouwen werd aangeklaagd voor ongewenste seksuele handelingen. Die beweerden dat ze tijdens en na concerten werden aangerand door Lindemann, nadat ze eerst waren verdoofd.

Voor het concert verzamelde een zestigtal betogers. Ze droegen spandoeken die het opnamen voor de slachtoffers.

Volgens het Duitse blad Bild had Rammstein het nummer ‘Pussy’ uit zijn show geschrapt. Doorgaans is dat het hoogtepunt van de set. Lindemann komt dan met een kanon in de vorm van een penis het podium opgereden en besproeit het publiek met wit schuim.

In tegenstelling tot anders was er geen ‘row zero’, de voorste rij toeschouwers waaruit Lindemann zijn slachtoffers zou rekruteren. Er was wel een ‘awareness-tent’, exclusief voor vrouwelijke concertgangers.

Dat staat in contrast met het signaal dat de advocaten van Rammstein gaven. Die dreigden met juridische stappen tegen iedereen die Lindemann van grensoverschrijdend gedrag beschuldigen. (pom/gse)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMzA2MDhfOTc3NTQyNTnSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿