Ongeziene veiligheidsmaatregelen voor concert Ariana Grande: "Lat qua veiligheid kan vandaag niet meer naar beneden" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2019年8月30日金曜日

Ongeziene veiligheidsmaatregelen voor concert Ariana Grande: "Lat qua veiligheid kan vandaag niet meer naar beneden" - VRT NWS

"De controles zijn algemeen aanvaard, en ingeburgerd. Er wordt minder over gezeurd. Ja, het duurt allemaal iets langer dan vroeger, maar mensen zijn goed geïnformeerd en weten wat te verwachten. En die aanpak geeft hen duidelijk een gevoel van veiligheid."

Zullen concerten ooit nog met minder strenge veiligheidsmaatregelen kunnen plaatsvinden? Dobbels betwijfelt dat. "Op het moment van de aanslag op Ariana Grandes concert in mei 2017 hadden we in de muzieksector het gevoel dat de dreiging aan het minderen was. Maar het tegendeel bleek waar.  Nu zijn we van mening dat de veiligheidsstandaard niet meer naar beneden kan, en dat dit niet snel zal veranderen", aldus Dobbels. "Onze uitgaven voor veiligheid zijn fors toegenomen de laatste jaren. We zullen moeten zien hoe de wereld evolueert. Het publiek heeft in elk geval vrede met de huidige aanpak."

Eerder deze week gaf Grande een optreden in Manchester. Het was de eerste keer sinds de aanslag dat ze met een vollédig concert naar de Britse stad terugkeerde. Hieronder ziet u een stuk uit dat optreden.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/08/29/ariana-grande-sportpaleis/

0 件のコメント:

コメントを投稿