Sir Elton John verdedigt prins Harry en Meghan - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2019年8月20日火曜日

Sir Elton John verdedigt prins Harry en Meghan - De Standaard

De Britse zanger Elton John verdedigt prins Harry en zijn vrouw Meghan voor ‘onjuiste beschuldigingen. De Duke en Duchess of Sussex liggen onder vuur omdat ze een reis maakten met een privévliegtuig, terwijl ze strijden voor het klimaat.

‘Na een hectisch jaar waarin Harry en Meghan hun harde werk voor goede doelen verderzetten, wilden David en ik het jonge zin een privévakantie bieden in de rust en veiligheid van ons huis’, vertelt de zanger in een bericht op Instagram. ‘Om een hoog niveau van beveiliging te garanderen, voorzagen we hen van een vlucht met een privévliegtuig.’

Meer CO2 per persoon per uur

Die vlucht zorgde voor veel kritiek in de Britse media. Het zou voor prins Harry en Meghan de vierde vlucht met een privévliegtuig in elf dagen. Privévliegtuigen zijn vervuilend voor het milieu, iets waarmee prins Harry de strijd aangaat. Ze stootten meer CO2 per persoon per uur uit dan gewone vliegtuigen omdat het veel minder passagiers aan boord heeft.

Sir Elton John verdedigde zich door te zeggen dat hij betaalde om een CO2-neutrale vlucht te garanderen en Harry’s betrokkenheid met het klimaat te steunen. ‘We hebben ons ervan verzekerd dat de vlucht klimaatneutraal was door een bijdrage te betalen aan Carbon Footprint.’

Het betalen van een CO2-compensatie geeft passagiers de mogelijkheid om extra te betalen zodat de CO2-uitstoot van hun vlucht gecompenseerd wordt. Het geld wordt vervolgens geïnvesteerd in milieuprojecten, zoals het planten van bomen of het zetten van zonnepanelen, om de CO2 in de lucht te verminderen.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.standaard.be/cnt/dmf20190819_04566890

0 件のコメント:

コメントを投稿