Peter Van de Veire krijgt twee sidekicks voor ochtendshow - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2019年8月26日月曜日

Peter Van de Veire krijgt twee sidekicks voor ochtendshow - De Standaard

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op radiozender MNM steekt in een nieuw jasje. Presentatrice Julie Van Den Steen (27) wordt na haar vertrek vervangen door twee nieuwe ‘wing dj’s’: Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave, allebei 22.

Zeg niet ‘sidekick’, maar ‘wing dj’: de 47-jarige Peter Van de Veire blijft de piloot aan het stuur van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, maar krijgt twee copiloten aan zijn zijde die geregeld zullen uitvliegen.

Kawtar Ehlalouch uit Dendermonde en Wanne Synnave uit Antwerpen kunnen een bekende gast thuis ophalen en een lift geven naar MNM, waarbij ze onderweg meteen radio kunnen maken. Of ze gaan langs bij een luisteraar met een bijzonder verhaal. Op die manier wil de Ochtendshow nog dichter bij de luisteraar staan.

Wanne Synnave deed eerder al stage bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, Kawtar zit al een tijdje bij MNM en presenteerde in de zomer van 2018 al Summertime late night. De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow blijft werken met Bram Verbruggen voor het weer en met Chaima SaySay voor verkeer en nieuws op maat van MNM. De Ochtendshow is elke werkdag te beluisteren van 6 tot 9 uur.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.standaard.be/cnt/dmf20190826_04575297

0 件のコメント:

コメントを投稿