Meghan Markle en prins Harry kussen erop los in Zuid-Afrika - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年9月25日水曜日

Meghan Markle en prins Harry kussen erop los in Zuid-Afrika - Het Nieuwsblad

Hun tripje naar Zuid-Afrika wakkert duidelijk het vuur tussen prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle nog wat extra aan. De twee werden door de meegereisde fotografen betrapt toen ze aan het kussen waren.

Tijdens de tweede dag van hun reis in Zuid-Afrika werden prins Harry en Meghan Markle allebei naar een andere auto begeleid, maar dat deden ze niet zonder eerst afscheid van elkaar te nemen en wel met een passionele kus. Harry moest namelijk een deel van de trip solo afwerken omdat Meghan bij hun vier maanden oude zoontje Archie wou zijn.

Uit de foto blijkt dat de twee duidelijk nog altijd stapel zijn op elkaar. Bovendien werden ze de hele tijd hand in hand gespot en hadden ze elkaar eerder op de dag ook al in de bloemetjes gezet over het ouderschap. “Hij is de beste papa”, zei Meghan, waarop Harry repliceerde met: “Nee, zij is de beste mama.” Normaal blijft het gezin nog tot 2 oktober in Zuid-Afrika.

Op woensdag bezocht het echtpaar de eerste zwarte aartsbisschop van Desmond Tutu. Ze gaven de pers ook onmiddellijk op een zeldzame traktatie toen ze baby Archie meenamen om de Tutu en diens vrouw te ontmoeten. Nobelprijswinnaar Tutu en het kersverse lid van de koninklijke familie zorgden voor hét schattigste moment tijdens de tiendaagse.

bekijk ook

“Ik ben hier als moeder, gekleurde vrouw en jullie zus”: Meghan steekt vrouwen een hart onder de riem tijdens ontroerende speech

De allereerste taak voor Archie: baby gaat mee op ’Royal Africa Tour’ met Harry en Meghan

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190925_04626550

0 件のコメント:

コメントを投稿