Prins Harry en Meghan verliezen laatste koninklijke titels - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2021年2月19日金曜日

Prins Harry en Meghan verliezen laatste koninklijke titels - De Standaard

De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zullen geen koninklijke taken van het Britse koningshuis op zich nemen en verliezen hun laatste officiële titels. Dat heeft Buckingham Palace vrijdag aangekondigd na gesprekken met het echtpaar.

Omdat ze niet langer taken uitvoeren voor de koninklijke familie, is het niet mogelijk om de verantwoordelijkheden en plichten die horen bij een publiek leven voort te zetten, klinkt het.

De militaire benoemingen en de koninklijke onderscheidingen van het echtpaar worden teruggegeven aan de Britse koningin en zullen herverdeeld worden binnen de koninklijke familie, aldus nog de mededeling.

‘Hoewel iedereen bedroefd is over hun besluit, blijven de hertog en hertogin zeer geliefde leden van de familie.’

De beslissing volgt een jaar nadat het echtpaar bekendmaakte dat ze een stap opzijzetten als lid van de koninklijke familie. Toen werd afgesproken om twaalf maanden later hun beslissing te evalueren. Het echtpaar woont ondertussen in de Verenigde Staten, en maakte afgelopen weekend nog bekend dat ze een tweede kindje verwachten.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMTAyMTlfOTQ2NDY1MjnSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿