Thomas moet zijn maatje Jill achterlaten in het 'Big brother'-huis - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2021年2月26日金曜日

Thomas moet zijn maatje Jill achterlaten in het 'Big brother'-huis - Het Nieuwsblad

Er vertrekt nog eens een Belgische kandidaat uit het ‘Big brother’-huis. Thomas (24) zit er al sinds dag 1 in, maar moet nu na 52 dagen zijn koffers pakken. Zijn goede maatje Jill (22) mag blijven van de kijker.

Geen Peter Van de Veire (49) donderdagavond in de liveshow van Big brother. Die ligt ziek in zijn bed en zal vrijdag ook niet te horen zijn bij de ochtendshow op MNM. Thomas moest het voor troostende woorden dus alleen doen met de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper. Want net wanneer Big brother halverwege is, stuurt de kijker hem naar huis. In de nominaties stond hij tegenover zijn beste maatje Jill, met wie hij ook complotten smeedde voor de nominaties. De ironie wil dat een ander tactisch plan hem nu de das heeft omgedaan. Liese (28), Naomi (31), Julie (34), Nick (30) en Michel (36) hebben immers op het duo gestemd.

Het is het einde van de ‘tortelduifjes’. Kijkers speculeren er al een tijd over dat het meer is dan vriendschap tussen die twee. Thomas zou volgens hen verliefd zijn op de Nederlandse. Al belandde zij deze week na een feestje in bed met haar landgenoot Matt. Zelf beweren ze dat er niets gebeurd is, behalve wat knuffelen. Maar dan toch vrij stevig, want Matt hield er een fikse zuigzoen in zijn nek aan over. Voor zowel Jill als Thomas was het hun tweede nominatie. Met Thomas vertrekt er nu voor de derde keer een Belgische kandidaat. Er zitten nu nog vier Nederlanders en vijf Belgen in het spel.

LEES OOK. Peter Van de Veire is ziek: liveshow ‘Big brother’ en MNM-ochtendshow moeten het zonder hem doen

‘Big brother’, Play4, 22.25 uur

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjEwMjI1Xzk3MjMwNzE10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿