Legendarische rapper DMX overleden op 50-jarige leeftijd - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2021年4月10日土曜日

Legendarische rapper DMX overleden op 50-jarige leeftijd - Het Nieuwsblad

De legendarische rapper DMX is overleden. De Amerikaan was vorige week in het ziekenhuis opgenomen nadat hij een hartaanval had gekregen door een overdosis drugs, maar bezweek daar. Hij werd vijftig jaar.

Een week geleden werd de 50-jarige rapper en acteur in het ziekenhuis in New York opgenomen nadat hij een hartaanval had gekregen, die veroorzaakt was door een overdosis drugs. Zijn advocaat zei toen al dat de situatie erg zorgwekkend was. Een week later is hij overleden in het bijzijn van zijn familie en geliefden, staat te lezen in een mededeling van de familie, “nadat hij de voorbije dagen aan een beademingstoestel gehangen was”.

Earl Simmons, zoals DMX echt heette, kampte al jarenlang met een verslaving aan drugs. Sinds 2016 belandde hij al enkele keren in het ziekenhuis, in de gevangenis en ging hij enkele keren naar een afkickkliniek. Daarvoor annuleerde hij in 2019 nog een reeks optredens.

DMX, die de vader is van liefst 15 kinderen, was een icoon in de hiphopwereld. Hij werkte samen met andere toppers als Jay-Z, LL Cool J en Ja Rule, scoorde zelf een heleboel hits en dook als acteur ook in heel wat films op. Hij was onder meer te zien in Romeo must die.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjEwNDA5Xzk1OTg1MTI50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿