Actrice Ann Van Den Broeck krijgt het mooiste kerstcadeau denkbaar: “Geen zieke cel meer te bespeuren” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2022年12月25日日曜日

Actrice Ann Van Den Broeck krijgt het mooiste kerstcadeau denkbaar: “Geen zieke cel meer te bespeuren” - Het Nieuwsblad

Musicalactrice Ann Van den Broeck (46) heeft bijzonder goed nieuws over haar strijd tegen borstkanker. “Het beste scenario dat er kon liggen. Geen zieke cel meer te bespeuren”, schrijft ze op Instagram.

wver

Van den Broeck, die eerder al een chemokuur volgde en enkele weken geleden een operatie onderging, maakt zich nu klaar voor nieuwe bestralingen binnen ongeveer een maand.

LEES OOK. “Ben ik een vrouw die aan kanker zal sterven? Die klap ben ik nog aan het verwerken”: Liesbeth Van Impe en Ann Van den Broeck over hun ziekte (+)

In de post laat de vrouw weten dat eerst nog de gifstoffen uit haar lichaam moeten verdwijnen. Ze bedankt ook het ziekenhuisteam. “Maak het gezellig dit weekend, zalig kerstfeest!”, laat Ann nog weten in haar bericht, voorzien van de hashtags #hetisnietvoorniksgeweest, #blijvenbewegen en #alleskomtgoed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ann Van den Broeck maakte begin augustus bekend dat artsen borstkanker hadden vastgesteld bij haar. Na een chemokuur en een lange revalidatie trad ze afgelopen zomer op in de musical ‘Mamma Mia’.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIxMjI0Xzk2MzY1MTQz0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿