Ophef rond Goldband nadat zanger lijkt te snuiven op het podium tijdens optreden - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年1月21日土曜日

Ophef rond Goldband nadat zanger lijkt te snuiven op het podium tijdens optreden - Het Nieuwsblad

Een filmpje van een optreden van het razend populaire Goldband doet stof opwaaien op sociale media. Daarin is te zien hoe zanger Milo Driessen iets wat verdacht veel weg heeft van wit poeder opsnuift op het podium voor de ogen van het publiek. Het management geeft voorlopig geen commentaar op het voorval.

(eadp)

Middenin een nummer opent zanger Milo Driessen een kleine wit zakje, waarna hij de inhoud uitkiepert op de bovenkant van zijn hand. Vervolgens lijkt hij het witte poedertje op te snuiven. De beelden worden intussen gedeeld op Twitter, en zorgen voor verontwaardiging. “Hoe sneu”, “Ik vond het best een leuke band, maar dit kan gewoon echt niet”, “wat een voorbeeld voor jonge fans”, klinkt het daar.

Het management van de Nederlandse groep wenst voorlopig niet te reageren op het voorval. Ook niet of het om een stunt gaat. Goldband heeft immers een hit met Witte was, een nummer waar de tekst ‘Waarom is coke zo duur’ in voorkomt. In een interview met het Nederlandse blad &C vertelde Milo in december nog dat hij minder goed tegen drank en drugs kan dan zijn collega’s Boaz en Karel. “Ik laat me soms toch meeslepen in hun tempo. Dan voel ik me de volgende dag kut. Komen de paniekaanvalletjes, de angsten en denk ik: alles moet anders. Meestal hou ik dat vol tot vrijdag. en dan begint de riedel opnieuw.”

In datzelfde interview klonk het ook dat ze begin 2023 er allemaal eventjes mee zouden stoppen. “Om ons voor te bereiden op onze optredens in de Lotto en de AFAS Live.” Hun optreden in de Lotto Arena staat gepland op 10 en 11 maart. Beiden zijn uitverkocht. Vorig jaar stonden ze als eerste band ooit in dezelfde zomer op Tomorrowland, Rock Werchter en Pukkelpop.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwMTIwXzk0OTAyMjAx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿