'Familie' stuurt kijker geschokt het weekend in: sneuvelen binnenkort twee personages? - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年1月7日土曜日

'Familie' stuurt kijker geschokt het weekend in: sneuvelen binnenkort twee personages? - Het Nieuwsblad

Het lot van twee ‘Familie’-personages, onder wie Koen (Sieg De Doncker), leek bezegeld in de midseizoensfinale. 

2023 is nog maar één week ver, maar de makers van ‘Familie’ trokken meteen alle schuiven open. In de extra lange midseizoensfinale leek het immers alsof de kijkers volgende week afscheid zullen moeten nemen van Koen (Sieg De Doncker) en Raymond (Frans Van der Aa). Beide personages leken de aflevering niet te overleven.

Wout Desmytere

Dat het ooit fout zou aflopen met Koen zagen de trouwe kijkers al van mijlenver aankomen. Het personage, dat eind 2021 zijn intrede maakte in de soap, was allesbehalve een heilig boontje. De aflevering draaide rond het plan van zijn halfbroer en rivaal Lars (Kürt Rogiers) om Véronique (Sandrine André) uit zijn klauwen te bevrijden.

Een plan dat heel wat onverwachte obstakels kende en op het laatste nippertje volledig werd omgegooid. Koen kreeg argwaan en het kwam tot een heftige confrontatie. Véronique nam het heft in eigen handen en sloeg Koen voor de ogen van Lars neer. Hij stond niet meer op.

Véronique (Sandrine André) sloeg Koen neer. © VTM 

Ook bij Quinten (Maxime De Winne) werd het spannend. Hij wordt al geruime tijd bedreigd door Raymond, die in november plots opdook in de soap. Hij beweerde Quintens ‘verloren nonkel’ te zijn, maar beraamde intussen een geldroof bij CoBrew. Omdat zijn gezin in gevaar verkeert, besloot Quinten het zekere voor het onzekere te nemen. Hij gooide Raymond voor een aanstormende auto. En ook die stond niet meer op.

Is het game over voor de geniepige ‘nonkel’ Raymond? © VTM 

Gelukkig is dit maar een midseizoensfinale en moeten de kijkers geen twee maanden wachten voor ze het vervolg kennen op de cliffhangers. Maandag gaat Familie gewoon verder zoals gewoonlijk.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwMTA2Xzk2OTM0MDMw0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿