Jeremy Renner is geopereerd en ligt op intensieve: "Avengers"-acteur belandde onder snowcat en verloor veel bloed - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2023年1月3日火曜日

Jeremy Renner is geopereerd en ligt op intensieve: "Avengers"-acteur belandde onder snowcat en verloor veel bloed - VRT.be

De Amerikaanse acteur Jeremy Renner (51) die zondag thuis een ongeval had, is geopereerd en ligt momenteel op intensieve zorg. Renner liep breuken op en verwondingen aan zijn borstkas. Volgens de bekende showbizzsite TMZ belandde Renner onder een zogenoemde snowcat, een sneeuwruimer.  

Renner wilde op nieuwjaarsdag zijn geliefde ranch in Washoe County (Nevada) verlaten, maar moest daarvoor sneeuwruimen. Op oudejaarsavond had een heuse sneeuwstorm toegeslagen en ruim 35.000 gezinnen zonder stroom gezet.

Buren vertellen aan TMZ dat Renner onder de snowcat belandde met zijn been en immens veel bloed verloor. Een buurman die dokter is, slaagde erin een knelverband aan te leggen in afwachting van de hulpdiensten. De reddingsoperatie was een huzarenstukje door de winterse omstandigheden. Renner werd overgevlogen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.  

De acteur, bekend van de populaire "Avengers"- en "Mission impossible"-franchise, is nu geopereerd en "verkeert in kritieke maar stabiele toestand".

In 2015 postte Renner nog een foto op Instagram van zijn snowcat. Vorig jaar moest Renner ook lokale wegen vrij maken van bergen sneeuw. "Ik heb zo veel respect voor Moeder Aarde. Ik verwacht het gevecht te verliezen, maar ik zal altijd mijn best doen", schreef hij toen met een knipoog op sociale media.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiPWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8wMS8wMy91cGRhdGUtamVyZW15LXJlbm5lci_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿