Kylie Jenner en Travis Scott andermaal uit elkaar - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年1月8日日曜日

Kylie Jenner en Travis Scott andermaal uit elkaar - Het Nieuwsblad

©  ISOPIX

Kylie Jenner (25) en rapper Travis Scott (31) zouden niet langer een koppel vormen. Dat schrijft US Weekly. Het is niet de eerste breuk voor het Amerikaanse paar dat samen twee kinderen heeft.

(eadp)

“Kylie en Travis zijn weer uit elkaar”, klinkt het bij een insider bij het Amerikaanse weekblad. “Ze zouden de feestdagen samen doorbrengen, maar zij ging naar Aspen om bij haar familie en vrienden te zijn. Dit is al zo veel keer gebeurd, ze hebben een knipperlichtrelatie, maar blijven vrienden en geweldige ouders.” Nochtans werd het koppel in december nog samen gespot bij een concert van Scott.

Travis Scott, met Kylie Jenner en dochtertje Stormi in betere tijden. ©  ISOPIX

Ze hebben samen twee kinderen. Dochtertje Stormi is intussen al vier jaar oud. Toen ze een jaar was, ging het koppel al een eerste keer uit elkaar. Met diezelfde boodschap: ze blijven vrienden en zorgen zo als ouders voor Stormi. Niet veel later vonden ze elkaar terug. In mei 2021 werd Jenner gezien bij een van Scotts concerten. Drie maanden later kwam dan het bericht dat er een tweede kindje op komst was. “De baby heeft hen absoluut zelfs dichter bij elkaar gebracht. Ze wilden dit al een lange tijd”, klonk het toen. In februari kwam hun zoontje ter wereld, dat ze eerst Wolf hadden genoemd. Niet veel later kwam de boodschap dat Jenner die naam zou wijzigen, maar het is nog altijd wachten op een nieuwe officiële naam.

Kylie is de dochter van Kris en Caitlyn Jenner, en de zus van Khloé, Kourtney en Kim Kardashian en Kendall Jenner.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwMTA3Xzk1NzE0MTg40gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿