Rammstein gaat beschuldigingen aan adres van zanger Till Lindemann zelf onderzoeken - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年6月7日水曜日

Rammstein gaat beschuldigingen aan adres van zanger Till Lindemann zelf onderzoeken - Het Nieuwsblad

De Duitse metalband Rammstein gaat de beschuldigingen tegen zanger Till Lindemann over zijn omgang met vrouwen zelf onderzoeken. Volgens informatie die persbureau dpa kon inkijken, heeft de band hiervoor een advocatenkantoor ingehuurd na de aftrap vorige maand van de lopende tour in de Litouwse hoofdstad Vilnius.

jvhBron: BELGA

Het onderzoek moet een stand van zaken opleveren van de hele situatie. Het advocatenkantoor moet bijvoorbeeld nagaan of er sprake is van druggebruik zonder medeweten van betrokkenen tijdens concerten.

Verschillende vrouwen uitten de voorbije dagen, deels anoniem, beschuldigingen aan het adres van de 60-jarige zanger. Er zou sprake zijn van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Sommige vrouwen zouden seks hebben gehad tegen hun wil en anderen beweren dat ze gedrogeerd werden. Jonge vrouwen zouden tijdens concerten uitgekozen worden, en dan de vraag krijgen om naar een afterparty te gaan. In een statement reageerde de band enkele dagen geleden reeds dat die de beschuldigingen “buitengewoon ernstig” neemt.

Rammstein is momenteel bezig met een Europese tour.  Deze week speelt de band vanaf morgen/woensdag vier dagen in München. Hier zijn er al wijzigingen doorgevoerd. Zo zal er bijvoorbeeld geen ‘row zero’ zijn. Dat is de praktijk waarbij jonge, meestal vrouwelijke, fans uit het publiek gekozen worden om hen vervolgens op de eerste rij te zetten. Er zijn voorts geen afterparties gepland. Begin augustus staat de band drie dagen na elkaar in het Koning Boudewijnstation in Brussel.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNjA2Xzk2NTkxNzY30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿