Inzamelactie gestart om boete van Louis en Hubert uit 'Don't Worry Be Happy' te betalen - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2019年5月31日金曜日

Inzamelactie gestart om boete van Louis en Hubert uit 'Don't Worry Be Happy' te betalen - Gazet van Antwerpen

De broers Louis en Hubert uit het VIER-programma ‘Don’t Worry Be Happy’ verkopen al hun leven lang zelfgekweekte groenten, puur voor het plezier. Maar een zware boete van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) neemt dat pleziertje nu weg. Om de boeren te steunen en de boete te helpen betalen, heeft een Kempenaar een inzamelactie opgestart.

Louis en Hubert verkopen wekelijks hun groentjes op de markt. Niet om geld te verdienen maar wel voor het plezier en om zich bezig te houden. Maar de boete van het FAVV strooit roet in het eten. “Ze pakken mijn plezier af”, zeggen de heren duidelijk aangeslagen. “Ze doen mij feitelijk dood.”

Het televisiefragment greep ook de Vlamingen aan en een van hen, Wim Vanzeir uit Balen, startte online een inzamelactie om de boete te betalen. Het doel van 780 euro werd intussen ruimschoots overschreden.

Wie alsnog wil doneren, kan dat hier.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.gva.be/cnt/dmf20190531_04438541/inzamelactie-gestart-om-boete-van-louis-en-hubert-uit-don-t-worry-be-happy-te-betalen

0 件のコメント:

コメントを投稿