BV&Co Tatyana Beloy toont haar buikje: “Baby!” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年12月26日木曜日

BV&Co Tatyana Beloy toont haar buikje: “Baby!” - Het Nieuwsblad

De Vlaamse presentatrice en actrice Tatyana Beloy (34) meldt donderdag op Instagram dat ze haar eerste kindje verwacht. Dat doet ze met een Instagramfoto waarop ze haar buikje toont in het Spaanse Sevilla.

“Zo blij met mijn dikke buik”, schrijft Tatyana Beloy als bijschrift, gevolgd door een lange rij uitroeptekens. Op het kiekje zien we hoe de bekende Vlaamse haar buikje naar voor houdt op een plein in Sevilla, waar ze momenteel op vakantie is met haar vriend Konrad. Hij staat op de voorgrond van de foto met pet en zonnebril.

Veel bekende collega’s hebben reeds enthousiast op de aanmonding gereageerd. Onder meer Elodie Ouedraogo en Kelly Pfaff wensen het koppel een dikke proficiat. Evi Hanssen vindt het “fantastisch” nieuws. Tatyana Beloy en Konrad, een cameraman, kennen elkaar al lang. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van ‘Vlaanderen Vakantieland’. Ze vormen sinds midden 2017 een koppel. Konrad heeft al een zoontje uit een eerdere relatie van bijna vier jaar.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMTkxMjI2XzA0NzgyNzY50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿