Exact drie jaar na dood George Michael sterft ook zus op Kerstmis - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年12月28日土曜日

Exact drie jaar na dood George Michael sterft ook zus op Kerstmis - Het Nieuwsblad

Exact drie jaar na dood George Michael sterft ook zus op Kerstmis

George Michael in de jaren 80 met zijn zus Melanie. Foto: ISOPIX

Van een griezelig toeval gesproken: Melanie Panayiotou, de 55-jarige zus van popster George Michael, is op Kerstmis overleden. Exact drie jaar na de dood van haar broer. Haar oudere zus Yioda vond haar dood terug in haar woning in Noord-Londen.

De zus van George Michael - hij werd 53 - zou recent ziek geworden zijn. Haar oudere zus Yioda belde de hulpdiensten, maar hulp kon niet baten. Een advocaat van de familie heeft intussen het overlijden bevestigd, e is geen kwaad opzet in het spel.

LEES OOK: ‘Last Christmas’ moest de wereld afscheid nemen van George Michael: jaar later is het icoon nog steeds omringd door controverse (+)

Pas twee dagen voor haar overlijden had Melanie samen met haar zus Yioda en hun vader Jack een statement de wereld ingestuurd. Ze vertelde fans dat het belangrijk was dat de generositeit en de natuurlijke empathie van George Michael zo veel mensen had ontroerd. “We weten hoeveel steun zijn songteksten kunnen bieden wanneer het minder goed gaat en hoe zijn liedjes het leven vieren wanneer het wél goed gaat. Dat is net zo krachtig als dat hij hier nu bij ons zou zijn.”

Exact drie jaar na dood George Michael sterft ook zus op Kerstmis
Kort na het overlijden van George Michael ging Melanie enkele spullen ophalen bij hem thuis. Foto: Photo News

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMTkxMjI3XzA0Nzg0MjU20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿