Duurste Vlaamse fictiereeks aller tijden verkocht aan Netfli... - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年12月27日金曜日

Duurste Vlaamse fictiereeks aller tijden verkocht aan Netfli... - Het Nieuwsblad

Duurste Vlaamse fictiereeks aller tijden verkocht aan Netflix: eerst te zien in het buitenland en dan pas bij ons

Foto: De Bende van Jan de Lichte

Eerst het buitenland en dan pas Vlaanderen. Streamingdienst Netflix heeft de rechten verworven op de duurste Vlaamse fictiereeks aller tijden. De bende van Jan de Lichte is vanaf 2 januari te zien op Netflix en pas in het voorjaar bij ons in Vlaanderen via een nog onbekend platform. Dat meldt Het laatste nieuws.

Naar weinig reeksen werd al zo hard uitgekeken als naar De bende van Jan de Lichte. De opnames van de historische filmreeks begonnen in 2016 al en zijn gedaan sinds april 2017, maar we kregen de serie rond een struikrover die in de 18de eeuw actief was in en rond Aalst maar niet te zien. Vorig jaar waren de trailer en de twee eerste afleveringen te zien op het Filmfestival van Gent, maar VTM maakte maar niet bekend wanneer we de reeks met onder meer Tom Van Dyck, Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye, Ruth Beeckmans en Anemone Valcke effectief te zien zouden krijgen.

Daar is nu verandering in gekomen. Netflix heeft de reeks gekocht en zendt ze vanaf 2 januari wereldwijd uit, maar in Vlaanderen zal ze pas ergens in het voorjaar te zien zijn. Het is nog onduidelijk op welk platform dat precies zal zijn, klinkt het bij VTM.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMTkxMjI3XzA0NzgzODU10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿