Live - Proces-Bart De Pauw: vrouwen kregen berichten die 'grenzen van geflirt ver overschrijden' - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2021年10月14日木曜日

Live - Proces-Bart De Pauw: vrouwen kregen berichten die 'grenzen van geflirt ver overschrijden' - De Morgen

LiveblogProces-De Pauw

Bart De Pauw komt aan bij de rechtbank. Beeld Wouter Van Vooren
Bart De Pauw komt aan bij de rechtbank.Beeld Wouter Van Vooren

Televisiemaker Bart De Pauw staat terecht voor belaging en elektronische overlast. Vandaag komen het openbaar ministerie en de burgerlijke partijen (de advocaten van de negen vermeende slachtoffers) aan het woord. Bart De Pauw zelf is ook aanwezig.

Volg in het liveblog hieronder het proces en de laatste ontwikkelingen op de voet.

Download de app van De Morgen of schrijf u in voor onze breaking-nieuwsbrief. U krijgt dan meteen een bericht bij belangrijke ontwikkelingen.

Wat is er vandaag al gebeurd op het proces?

Bart De Pauw werd bij aankomst geflankeerd door zijn advocaten John Maes en Michael Verhaeghe. “We hebben er vier jaar op moeten wachten”, zei hij. “We hebben ons heel goed voorbereid. Het zal bruut worden, denk ik.”

Zeven van de negen vrouwen die zeggen slachtoffer te zijn van De Pauw zijn aanwezig. Het gaat om actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn, Ella-June Henrard en de voormalige productiemedewerkers Dymphne Poppe, Ellen Lloyd en Helena De Craemer.

• Volgens de advocate van de vermeende slachtoffers werkte Bart De Pauw volgens een vast patroon. Nog volgens de burgerlijke partijen is De Pauw in 2008 al op de vingers getikt. Hij kan dus niet stellen dat hij dacht dat het telkens met wederzijdse instemming was, is de redenering.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMihAFodHRwczovL3d3dy5kZW1vcmdlbi5iZS9uaWV1d3MvbGl2ZS1wcm9jZXMtYmFydC1kZS1wYXV3LXZyb3V3ZW4ta3JlZ2VuLWJlcmljaHRlbi1kaWUtZ3Jlbnplbi12YW4tZ2VmbGlydC12ZXItb3ZlcnNjaHJpamRlbn5iN2IxZmM0ZS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿