Bouw hotel en nieuw gebied Efteling moeten in 2024 klaar zijn, attractie Spookslot verdwijnt - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2022年1月24日月曜日

Bouw hotel en nieuw gebied Efteling moeten in 2024 klaar zijn, attractie Spookslot verdwijnt - Het Nieuwsblad

 

 ©  BELGAIMAGE

De bouw van een nieuw hotel en een themagebied van de Efteling moeten in 2024 afgerond zijn. In een persbericht heeft het pretpark dat dit jaar wordt begonnen met het project.

mtmBron: BELGA

Het nieuwe hotel wordt gebouwd naast de hoofdingang. Het moet het grootste hotel van het park worden met 143 kamers verdeeld over zeven verdiepingen. Het krijgt twee restaurants en een spa.

Het nieuwe themagebied wordt gebouwd op de plek waar nu het Spookslot staat. Het is de bedoeling dat 1.250 bezoekers per uur de attractie kunnen bezoeken als die af is in 2024.

De Efteling zegt dat de uitbreidingen op het eigen terrein worden geplaatst, omdat bouwen buiten het huidige parkterrein meer financiële risico’s en uitdagingen met zich meebrengt dan bouwen op het terrein.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIwMTI0XzkzODAyNDg50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿