2.000 Thuisfans worden muisstil bij hernieuwing huwelijksbeloften Tamara en Bob In Hasselt - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年5月30日月曜日

2.000 Thuisfans worden muisstil bij hernieuwing huwelijksbeloften Tamara en Bob In Hasselt - VRT NWS

Het was muisstil op het binnenplein van de abdij van Herkenrode in Hasselt toen Tamara en Bob uit "Thuis" hun huwelijksbeloften herhaalden voor zo’n 2.000 fans. Het koppel gaf vrijdag al het jawoord op televisie, zondagmiddag mochten de fans meefeesten met hun favoriete soapacteurs.

Een grote groep mensen stond al aan te schuiven lang voordat de deuren van de abdij Herkenrode opengingen. “We vinden het fantastisch dat we erbij mogen zijn, en dat ze dat nog eens opnieuw doen voor ons trouwe kijkers”, lacht Katrien Soetens. Ook Monique Achten kijkt elke dag naar Thuis en wil vooral de acteurs in het echt zien. “We wonen hier in de buurt. Die kans moesten we grijpen", vertelt ze.

Tamara, neem jij Bob tot je wettige echtgenoot
Ceremoniemeester Lowie Bomans (vertolkt door Mathias Vergels)

Het koppel uit "Thuis" werd onder veel gejuich het plein opgereden. Toen de huwelijksbeloften werden herhaald was het muisstil. “Tamara, neem jij Bob tot je wettige echtgenoot”, werd door de ceremoniemeester van dienst Lowie Bomans (vertolkt door Mathias Vergels) plechtig gevraagd. 

“Het was een heel bijzonder gevoel”, vertelt actrice Tine Priem, die de rol van Tamara vertolkt in de serie, achteraf. “Zeker toen we door het publiek reden en iedereen joelde, dat was ongelooflijk.” Ook acteur Christophe Haddad, die Bob vertolkt, was geroerd door de vele reacties. “Wat een enthousiasme en liefde dat er vanuit het publiek kwam, en toen waren we nog niet eens op het podium”, zegt de acteur. “Het was overweldigend. We zijn heel dankbaar om hier te kunnen zijn.”

Sommige fans hadden cadeautjes bij voor het Thuiskoppel
© Radio 2

Het was de eerste keer dat de acteurs opnieuw contact hadden met het publiek sinds corona. “Voor veel "Thuis"-fans is het geweldig om na twee jaar opnieuw in contact te komen met de acteurs”, glundert fan Mathilde Standaert. “Voor veel fans is die trouw van Tamara en Bob toch iets heel speciaals." 

Ook de acteurs zijn blij dat ze opnieuw contact hebben met het publiek. “Er waren veel mensen die ons berichtjes stuurden via Instagram of ons aanspraken in de supermarkt”, zegt Priem. “Wanneer we elkaar nog eens konden zien, of wanneer er nog eens een "Thuis"-dag zou komen. Hoe mensen daarin opgaan, da’s heel bijzonder om te zien."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8wNS8yOS8yLTAwMC10aHVpc2ZhbnMtd29yZGVuLW11aXNzdGlsLWJpai1oZXJuaWV1d2luZy1odXdlbGlqa3NiZWxvZnRlL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿