Carole Baskin verkoopt voormalige dierentuin van Joe Exotic: "Het mag de naam "Tiger king" niet meer dragen" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2021年8月30日月曜日

Carole Baskin verkoopt voormalige dierentuin van Joe Exotic: "Het mag de naam "Tiger king" niet meer dragen" - VRT NWS

Hoe het ook zij: de voormalige dierentuin van Exotic in de Amerikaanse staat Oklahoma is verkocht. Hij moest het domein van 164 hectare na een rechtszaak overdragen aan Baskin. Zij bevestigt aan Yahoo dat het terrein verkocht is aan enkele  lokale ondernemers. Baskin wil echter dat de nieuwe eigenaars het park op geen enkele manier linken aan "Tiger king" en het mag de komende 100 jaar niet opnieuw een zoo worden. 

"Wat ze er ook vestigen, we willen niet dat het de naam "Tiger king" zal dragen", benadrukt Baskin. "We willen graag dat de dierenmishandeling die hier twintig jaar lang heeft plaatsgevonden, verleden tijd is en vergeten wordt."

Ook mag een potentiele nieuwe naam niet het woord "tijger" bevatten. Het gewezen terrein van Exotic zou volgens de entertainmentsite TMZ verkocht zijn voor bijna 120.000 euro.  

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiQ2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8wOC8zMC9qb2UtdG94aWMtZ3JvbmRlbi12ZXJrb2NodC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿