Natalia en Jacques Vermeire presenteren op VTM, "K2 zoekt K3" andere blikvanger in herfstprogrammatie - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2021年8月20日金曜日

Natalia en Jacques Vermeire presenteren op VTM, "K2 zoekt K3" andere blikvanger in herfstprogrammatie - VRT NWS

Cupido ofzo: Frances Lefebure neemt de rol van Karen Damen over in “Cupido ofzo”. Samen met Ruth Beeckmans begeleiden ze singles met een beperking of een stoornis in de wondere wereld van het daten.

Axel Gaat Binnen : Axel Daeseleire gaat in dit tweede seizoen opnieuw binnen op bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven, zoals een blindeninstituut, het zeepreventorium voor kinderen en jongeren met obesitas of een luxe rusthuis.

Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer: nieuwe avonturen van Staf Coppens en zijn gezin op hun camping midden in de Zweedse natuur. 

Snackmasters: twee bekende chefs nemen het tegen elkaar op om zo goed mogelijk het geheime recept van een snack te ontrafelen en na te bootsen.

Code van Coppens: twee bekende duo’s moeten om ter snelst uit een escape room ontsnappen die Staf en Mathias Coppens zelf in elkaar hebben gestoken.

Belgium’s Got Talent: het grootste free podium van het land. An Lemmens krijgt versterking van muzikale duizendpoot Bart Peeters, talentspotter Davy Parmentier en actrice Ruth Beeckmans. 

Ze Zeggen Dat:  Dina Tersago en Andy Peelman halen opnieuw alles uit te kast om te achterhalen welke beweringen, levenswijsheden en urban legends je nu echt mag geloven.

Lisa : het vervolg van Lisa zal nieuwe verhaallijnen aansnijden waarin liefde, spanning en alle andere ingrediënten van een telenovelle opnieuw centraal staan.

30 jaar Familie : Op donderdag 30 december viert "Familie" feest. Die dag blaast Vlaanderens langstlopende dagelijkse serie 30 kaarsjes uit. Dat wordt op zaterdag 29 januari 2022 gevierd met een groot live spektakel in de Lotto Arena. 

Viva Vermeire : een compilatie uit de succesvolle zaalshows van Jacques Vermeire en het leukste uit het VTM- en VRT-archief met zijn vele verschijningen in ontelbare spel-, show- en panelprogramma’s.

Wat een Jaar! Koen Wauters maakt samen met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel opnieuw een sprong in de tijd om zich onder te dompelen in een jaar dat hun studiogasten bewust meemaakten. 

Rode Duivels : vanaf september gaat het nationaal elftal in duel tijdens de WK-voorronde, en vanaf oktober is er de eindronde van de UEFA Nations League.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8wOC8xOS9uYXRhbGlhLWdhYXQtbmlldXctcHJvZ3JhbW1hLW92ZXItaGFyZC13ZXJrZW5kZS12bGFtaW5nZW4tcHJlc2VuL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿