Rock-'n-rollwereld rouwt om Charlie Watts: "De Stones zijn hun machinekamer kwijt" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2021年8月25日水曜日

Rock-'n-rollwereld rouwt om Charlie Watts: "De Stones zijn hun machinekamer kwijt" - VRT NWS

Op zijn website roemt het iconische blad Rolling Stone Charlie Watts en schrijft het dat het moeilijk voor te stellen is dat zijn band The Rolling Stones zonder Watts verder moet. "Zijn lichte slag, uniek ritmisch gevoel en onberispelijk gevoel maakten hem zowel de motor achter de muziek van de Stones als een van de bekendste en gerespecteerste drummers aller tijden", aldus "Rolling Stone".

"De machinekamer van de Rolling Stones is niet meer", schrijft het "Billboard". "Watts verwerkte het jazzgevoel in de mix van rock, blues en R&B van de Stones. Altijd op tijd, maar vaak spelend rond het ritme, was zijn drumstijl een perfecte aanvulling op de ruime en bedrieglijk complexe ritmepatronen van de band." Watts was volgens Billboard niet alleen een geweldige studiodrummer, ook live behoorde hij tot de besten ter wereld.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8wOC8yNC9yb2NrLW4tcm9sbHdlcmVsZC1yb3V3dC1vbS1jaGFybGllLXdhdHRzLXdlLWdhYW4tamUtbWlzc2VuLW0v0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿